Sosetaria – încredere în orice moment

Încrederea în propria persoană pornește de la lucruri mărunte, dar care sigură un anumit grad de confort. Am descoperit Sosetaria, mai mult decât un magazin multibrand. Sosetaria înseamnă, în primul rând, libertate de exprimare prin produse care îmbracă perfect fiecare personalitate și oferă, dincolo de aspect, puterea de a păși mereu cu încredere spre propriile obiective.

Fondat în anul 2008, brandul a adus o abordare proaspătă în stilul omului modern, care își urmează instinctul, se diferențiază și este o reală inspirație.

Cu produse îndeosebi pentru femei, magazinul are și o secțiune dedicată domnilor, dar și una pentru copii, cu produse destinate nevoilor acestora. Aici găsim cele mai haioase modele, de o coloristică vastă, ce corespund perfect dorințelor celor mici.

De-a lungul timpului Sosetaria a fost implicată în multe campanii, însă Ora lui Robert este primul proiect social pe care îl susține și în care se implică. 

„Ne-am dorit de foarte mult timp să susținem, în primul rând copiii, și am mai căutat și în trecut proiecte sociale prin care să facem asta, însă nu s-au concretizat. În ceea ce privește Ora lui Robert, credem cu tărie că toți copiii trebuie să aibă acces la educație și să fie susținuți în acest sens, lucru care ne-a determinat să ii sprijinim în acest proces și să fim alături de ei”, ne-a transmis Ana-Maria Popescu, reprezenta Sosetaria. 

Pentru Sosetaria proiectele sociale au o importantă majoră, deoarece contribuie la rezolvarea problemelor comunitare, sprijină grupurile vulnerabile și promovează solidaritatea și înțelegerea între oameni. 

Mulțumim Șosetaria pentru că ne ești alături!