Profi, un sprijin de bază al proiectelor noastre

Împreună  cu echipa PROFI punem suflet de 3 ani in cadrul ORA LUI ROBERT !

Toată bucuria, toată emoția, toate rezultatele pe care le obținem la fiecare ediție sunt posibile datorita susținerii Profi.

De 3 ediții, retailerul românesc susține proiectul Ora lui Robert deoarece crede în puterea educației și a exemplelor pozitive prin sprijinul unor oameni care pun suflet în tot ceea ce fac. Niciuna dintre acțiunile asociației noastre nu s-ar fi putut desfășura fără sprijinul Profi, partenerul și sponsorul nostru principal. Încă din anii anteriori Profi a arătat că sprijină sportul, educația, sănătatea, că se implică în comunitate ori de câte ori este solicitat sau consideră că este nevoie.

Încă de la prima ediție “Ora lui Robert” a fost un real succes, zeci de copii din familii care provin din medii defavorizate, precum și din centrele instituționalizate ale statului, au avut parte de o serie de activități, diverse și complexe, scopul acestora fiind de integrare mai facilă a copiilor și tinerilor în comunitate.

Profi s-a alăturat dorinței noastre de a arăta că există alternativă și a da o șansă copiilor și tinerilor, care nu au avut prea mult noroc în viață, de a se autodepăși și a crede că orice este posibil, cu perseverență și multă voință.

Proiecte sociale, sportive, culturale, de sănătate, în total 261 de proiecte la nivel național s-au derulat în ultimul an datorită Profi. Dintre acestea, cel puțin 20 s-au desfășurat în Timiș și suntem bucuroși că și proiectele asociatiei noastre s-au aflat printre ele.

   Bucuria și satisfacția copiilor și tinerilor participanți la proiectele noastre nu au fost trecute cu vederea, iar anul 2023 a adus același parteneriat între asociatia noastră și Profi, care arată că pune suflet în toate acțiunile pe care le sprijină.

“Porția de joacă, mâncare și mișcare” din luna ianuarie, “Vânătoarea de ouă” de la începutul lunii aprilie, “Ora lui Robert”, acțiune educativă și sportivă, desfășurată zilele trecute, sunt câteva dintre proiectele care au avut loc datorită Profi.

Educația rămâne principala cale prin care valorile și tradițiile se transmit din generație în generație, oferă fiecărui individ oportunitatea de a acumula cunoștințele și de a își dezvolta atitudinile și abilitățile necesare pentru a deveni un cetățean informat și activ, care contribuie la propășirea comunității sale și a națiunii. Educația asigură astfel stabilitatea și dezvoltarea social”, se arată pe site-ul Profi, în acord total cu credințele și dorințele Asociației “Ora lui Robert”.

Le mulțumim pentru că doar astfel putem reuși, împreună, să le oferim copiilor și tinerilor alternative pentru o viața mai bună.