December 19, 2023

Fii Moș Crăciun pentru Copiii din Sistemul de Protecție: Direcționează 20% din Impozitul pe Profit!

Direcționează 20% din Impozitul pe Profit!
Povestea lui Matei: Matei, un băiat de 12 ani dintr-un centru de protecție, este doar unul dintre mulți copii care visează să fie si el la rândul lui SUPEREROU și să aibă o viață mai bună. Ca Matei, fiecare copil are o poveste unică, plină de speranțe și vise. Însă, spre deosebire de mulți dintre noi, ei se confruntă cu provocări semnificative încă din frageda copilărie. Lipsiți de căldura unui cămin și adesea fără acces la resursele necesare pentru educație și dezvoltare, acești copii se bazează pe sprijinul comunității. Impactul donațiilor tale: Prin direcționarea unei părți din impozitul pe profit, compania ta poate avea un impact real asupra vieții acestor copii. Fie că este vorba de finanțarea programelor educaționale, de achiziționarea de cărți și materiale didactice sau de susținerea activităților extracurriculare, fiecare contribuție contează. Aceste donații nu doar că îmbunătățesc calitatea vieții copiilor, dar le oferă și speranța unui viitor mai promițător. Cum poți contribui: Procesul de direcționare a unei părți din impozitul pe profit este simplu și nu implică costuri suplimentare pentru compania ta. Până la data de 31 decembrie, orice companie poate alege să direcționeze 20% din impozitul pe profit către o organizație non-profit, cum ar fi Ora lui Robert. Tot ce trebuie să faci este să completezi și să trimiți formularul 177 la ANAF înainte de 22 decembrie. Prin acest gest, nu doar că susții o cauză nobilă, dar te asiguri și că impozitul tău are un impact pozitiv în societate.

Pe măsură ce se apropie sfârșitul anului, avem oportunitatea unică de a face o diferență semnificativă în viețile copiilor care trăiesc în centrele de protecție. Prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit către inițiative educaționale și de susținere ale asociației, compania ta poate juca un rol crucial în modelarea unui viitor mai luminos pentru acești copii proveniți din centre instituționalizate. Acest act de generozitate nu este doar un gest nobil, ci și o modalitate eficientă de a contribui activ la dezvoltarea comunității.

Povestea lui Matei:

Matei, un băiat de 12 ani dintr-un centru de protecție, este doar unul dintre mulți copii care visează să fie si el la rândul lui SUPEREROU și să aibă o viață mai bună.

Ca Matei, fiecare copil are o poveste unică, plină de speranțe și vise. Însă, spre deosebire de mulți dintre noi, ei se confruntă cu provocări semnificative încă din frageda copilărie. Lipsiți de căldura unui cămin și adesea fără acces la resursele necesare pentru educație și dezvoltare, acești copii se bazează pe sprijinul comunității.

Impactul Donațiilor Tale:

Prin direcționarea unei părți din impozitul pe profit, compania ta poate avea un impact real asupra vieții acestor copii. Fie că este vorba de finanțarea programelor educaționale, de achiziționarea de cărți și materiale didactice sau de susținerea activităților extracurriculare, fiecare contribuție contează. Aceste donații nu doar că îmbunătățesc calitatea vieții copiilor, dar le oferă și speranța unui viitor mai promițător.

Cum Poți Contribui:


Procesul de direcționare a unei părți din impozitul pe profit este simplu și nu implică costuri suplimentare pentru compania ta.

Până la data de 31 decembrie, orice companie poate alege să direcționeze 20% din impozitul pe profit către o organizație non-profit, cum ar fi Ora lui Robert.

Tot ce trebuie să faci este să completezi și să trimiți formularul 177 la ANAF înainte de 22 decembrie. Prin acest gest, nu doar că susții o cauză nobilă, dar te asiguri și că impozitul tău are un impact pozitiv în societate.


A fi Moș Crăciun pentru copiii din sistemul de protecție este mai mult decât un gest de caritate, este o investiție în viitorul nostru colectiv. Împreună, putem asigura că fiecare copil, indiferent de circumstanțele sale, are acces la oportunitățile și resursele necesare pentru a crește și a se dezvolta într-un mediu sigur și încurajator. Haideți să dăm un sens mai profund sărbătorilor de iarnă și să împărtășim spiritul generozității cu cei care au nevoie cel mai mult.

Acest articol de blog sperăm că vă va inspira să vă alăturați și voi misiunii noastre de a face educația accesibilă pentru toți.