PROFI, un partener loial al proiectului Ora lui Robert

Mai este doar o săptămâna până la desfășurarea celei de-a IV-a ediții a proiectului Ora lui Robert și ne bucurăm că alături de noi se află în continuare compania Profi. Încă de la prima ediție, Profi ne-a însoțit și a rămas un partener loial. Cum loialitatea este o valoare din ce în ce mai rară, parteneriatul nostru este astfel tot mai valoros.
Profi este compania românească de retail modern cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere extrem de alert în țara noastră. De 23 ani, lanțul de magazine Profi se dezvoltă continuu, în ritm accelerat, ajungând să numere aproape 1800 de magazine în peste 800 de localități, și urmând să deschidă alte sute de noi magazine în următorii ani.

În 2021, recomandarea făcută Familiei Regale de către Comitetul particular de experți și livrările făcute către Casă Regală timp de mai bine de un an au făcut ca rețelei Profi Rom Food să îi fie conferită calitatea de Furnizor al Casei Regale a României, pentru produse alimentare și nealimentare. Totodată, de mai bine de 12 ani, magazinele contribuie cu resurse considerabile la susținerea unui mare număr de proiecte din întreaga țară, în domeniile sănătate, educație, cultură, sport, mediu, social și inovație.

Împreună punem suflet în tot ce contează

Și în ultimul an, Profi a susținut zeci de astfel de proiecte , atent selecționate, care au corespuns nevoilor comunităților în care există magazine din propria rețea. Printre acestea, și poate nu întâmplător ales, deoarece chiar la Timișoara a fost deschis în urmă cu 23 ani primul magazin Profi, se află și proiectul nostru. Ora lui Robert a convins și acum se bucură de loialitatea Profi.

Sustenabilitatea reprezintă o direcție importantă pentru orice companie serioasă, iar raportul de sustenabilitate reprezintă martorul dezvoltării acesteia și totodată conferă o imagine de ansamblu asupra bussinesului și a vieții comunității.

Viziunea Profi pe termen lung este de creștere constantă, alături de propriii clienți și transformarea într-un partener de încredere.

„Back to School” cu sprijinul Profi

Profi consideră că procesul de învățare este continuu, astfel că #OameniiDeLaprofi au cadrul necesar și toate perspectivele deschise pentru DEZVOLTARE, oferind această șansă și altora. Compania împărtășește idei și oferă sprijin colegilor pentru atingerea obiectivelor de echipă, pentru că performanțele se obțin doar prin COOPERARE. Compania are o viziune și obiective de dezvoltare clare și totodată știe care sunt așteptările celorlalți de la această echipă, și își construiește relațiile profesionale și sociale cu onestitate și TRANSPARENȚĂ.

Vă invităm alături de noi pentru a scrie capitole cu bucurie destinate copiilor defavorizați îndeosebi, dar nu numai, la ediția cu numărul IV a proiectului Ora lui Robert ce va avea loc sâmbătă, 26 august 2023, la Iulius Town Timișoara. Împreună ne vom bucura de mișcare, muzică, aer liber și multe surprize!

Datorită loialității Profi, cei 100 de copii participanti vor primi ghiozdane pline cu rechizite, începutul unui nou an școlar fiind foarte aproape.