Ora lui Robert merge la UVT liberty marathon!

#TogetherWeCan

Ora lui Robert se bucura sa faca parte din asociatiile care sustin UVT LIBERTY MARATHON!

La inițiativa Federației Mondiale a Inimii și sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății și al UNESCO, data de 29 septembrie reprezinta “Ziua Mondială a Inimii. “
Anul acesta, in 2 octombrie, Cluburile Lions din Timisoara marcheaza aceasta zi prin evenimentul “Cross Inima de Leu” (Lions Heart Cross) la care vor participa 117 copii. Evenimentul se va desfasura în cadrul UVT LIBERTY MARATHON , avand alaturi si asociatiile ” Salvati copiii”, “Ora lui Robert”,”Action for people” ,”Club Sportiv Warriors” , precum si Scoala gimnaziala nr.19 din Timisoara,Scoala gimnaziala din Sanmihaiu Roman si Scoala Gimnaziala din Birda.
Scopul principal este prevenirea afecțiunilor cardiace și promovarea unui stil de viață sănătos prin practicarea mișcării în aer liber, în rândul elevilor proveniți din medii defavorizate socio-economic, din mediu rural și copii refugiați din Ucraina.
Membrii Lions vor prelua, însoți și susține pe tot parcursul desfășurării probelor de concurs cei 117 elevi participanti si le vor oferi medalii, tricouri și calde îmbrățișări venite de la INIMĂ la INIMĂ.”

#TogetherWeCan